14 Mart 2017 Salı

Güvenilir Başiskele Demirdöküm Servisi

Başiskele bölgesinde hizmetlerine devam etmekte olan firma sizlere her zaman en iyi çözümleri sunmaya devam etmektedir. Güvenilir Başiskele Demirdöküm Servisi siz değerli tüketicilerini düşünerek çalışmalarına devam etmektedir. Firmamız en iyi çözümleri ile sizlerin huzurlarınızda olmaya her zaman devam edecektir. Firmamız tüketicilerini düşünerek çalışmalarını sürdürmekte ve her zaman kesin çözümleri ile de tüketicilerinin memnuniyetini kazanmakta olan bir firmadır.


  •   Demirdöküm hizmet sektöründe güvenilir bir firmadan yardım talep etmek isterseniz eğer Başiskele Demirdöküm Servisi olarak hizmetinizde olacağız!

Başiskele Demirdöküm Servisi Tarihi

Firma 25 yılı aşkın süredir çalışmalarını sürdürmektedir. İlk zamanlarda küçük bir ofiste çalışmalarına başlayan firma zaman ilerledikçe çalışmalarını geliştirmiş ve şuan ki konumuna gelmiştir. Hizmetlerini geliştirmek adına sürekli çalışmalar yapmış ve başarı basamaklarını hızla çıkmayı başarmıştır. Şimdi ise hizmetlerini en son sistemde sunmakta ve tüketicilerinin yaşadıkları sorunu çözüme ulaştırmakta olan bir firmadır.

  •  Uzman ekipler ile çalışmalarını sürdüren firma siz değerli tüketicilerin memnuniyeti için hizmetlerine devam etmektedir. Ekiplerini kendi bünyesinde yetiştiren firma her zaman büyük bir özen ile çalışmalarını sürdürmektedir. Çağrı merkezi ekipleri de bir teknisyenin sahip olması gereken tüm bilgilere sahip olmakta ve tüketicileri yaşadıkları sorunlar hakkında bilinçlendirmektedirler.

Güvenilir Başiskele Demirdöküm Servisi Hizmetleri Nelerdir?

  1. Demirdöküm kombi bakımı: Demirdöküm kombiler özellikle kış aylarında yoğunluklu olarak kullanıldıkları için kış ayları gelmeden bakımının yapılması gerekmektedir. Firmamız kombilerinizin bakımlarını en iyi şekilde yapmaktadır.
  2.   Demirdöküm klima bakımı: Demirdöküm klimalar yaz ve kış ayları boyunca kullanıldıkları için yılda iki kez bakımının yapılması gerekmektedir. Yapılmadığı zamanlarda sizlerin sağlını olumsuz yönde etkileyebilmektedir. Firmamız klimalarınızın bakım işlemini yapmaktadır.
  3.   Demirdöküm kombi arıza onarımı: Demirdöküm kombilerinizde yaşadığını suyu ısıtmaması, sesli çalışması ya da su sızdırması gibi tüm arızalara anında müdahale edebilmekte ve sorunun kesin anlamda çözüme ulaşmasını sağlamakta olan bir firmayız.
  4. Demirdöküm klima arıza onarımı: Demirdöküm klimalarınızda oluşan ısıtma ya da soğutma yapmaması su damlatması gibi tüm arızalarına kesin olarak çözüm üretebilmekte olan bir firmayız.
  5.  Demirdöküm klima söküm takım işlemi: Demirdöküm klimalarınızın bir yerden sökülerek başka bir yere monte edilme uygulaması firmamız tarafınca en iyi şekilde yapılmaktadır.
  6. Demirdöküm petek yıkama: Demirdöküm peteklerinizin 3 ya da 4 yılda bir temizliğinin yapılması gerekmektedir. Firmamız peteklerinizin yıkama işlemini özel makine ve özel ilaçlar ile yapmaktadır.

Firmamız yukarıda sıralanan işlemlerin dışında gaz alarm dedektörü, oda termostatı ve regülatör işlemlerini de yapmaktadır. Firmamızda parça satışı bulunmamaktadır. Sadece teknik servistir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder