11 Şubat 2016 Perşembe

Demirdöküm Kombi CC Hatası

Demirdöküm kombi cc hatası; Demirdöküm kombi kullanmakta olan tüketicilerimiz her zaman için yaşadıkları sorundan müzdariptir. Bizler de bunun farkında olarak sizleri Demirdöküm kombide karşınıza çıkan bir arıza durumu ile alakalı bilgilendireceğiz. Demirdöküm kombilerde sıkça olmasa da nadir bir şekilde cc arızası meydana gelebilmektedir. Demirdöküm kombi kullanıcılarından bu hata kodunun anlamlarını merak ettiğini sıkça duymaktayız. Bizler de bu sebeple bu sorunda çözüm nasıl olur ya da neyden kaynaklı bir arızadır sizlere bunun bilgisini sunacağız.

Demirdöküm kombilerin her modelinde olmasa da bazı modellerinde bu hata kodu yer alabilmektedir. Demirdöküm kombi cc hatası veriyor diye bizleri arayan tüketicilerimize cihazlarının modelini sorarak yardımcı olmaya çalışmaktayız. Özellikle de Demirdöküm’ün Solaris ve Aden gibi modellerinde bu hata kodu yer alabilmektedir. Fakat diğer modellerinde de bu hata kodu ile kullanıcı karşı karşıya kalabilir. Cihazınızın çeşidine göre de hata kodu yer alır diyebiliriz. Özellikle de büyük tip kazanlarda ya da yoğuşmalı tip kombilerde dış ortamın yani dış atmosferin havasını ölçme görevinde olan bir sensör vardır. Bu sensörün görevini sizlere belirttik. Demirdöküm kombide cc arızası da bu sensörün devrede olmadığını belirtir. Yani bu sensörün devrede olmaması durumu dış atmosferin havasının ölçülmemesi anlamına gelir. Bu da Demirdöküm kombinin bir nevi arızaya geçmesi anlamına gelir. Demirdöküm kombide cc sorunu yaşayan tüketicilerimiz cihaza herhangi bir müdahalede bulunamaz. Arızanın tespiti ile beraber onarılması adına gereken şey alanında uzman olan bir servis ya da ekipten yardım almaktır. Bu gibi durumlarda Demirdöküm kombi kullanıcıları kombiyi defalarca resetlediğini belirtir. Fakat reset işlemi sorunu çözümlemez. Zaten çözümlemiş olsaydı bir kez reset uyguladığınızda aynı sorun tekrarlanmaz ve çözümlenirdi.


Bu sebeple de önerimiz bu sorunla karşı karşıya kaldığınız zaman Demirdöküm Servisi’nden yardım almanızdır. Uzman ekip ile çalışmakta olan bir firma seçerseniz her zaman için alacağınız sonuçlar kesin ve net olur. Aynı zamanda kalıcı olur. Bu anlamda servis seçimlerinizde dikkatli olmanız gerekmektedir. Sorunun çözümlenmesi adına uzman servisi bulmanız önemlidir. Bu konudaki araştırmalarınızı yapmanız gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder