2 Haziran 2016 Perşembe

Demirdöküm Kombi Basıncı Düşüyor

Hepimiz biliriz ki kombi kullanımı günümüzde oldukça yaygınlaşmıştır. Kombinin günümüzde yeri oldukça önemlidir. Bizlere sağlamış olduğu kolaylıklar oldukça önemli yer taşımaktadır. Yaz kış demeden duş alımında hem de sıcak su kullanımında fazlasıyla kolaylık sağlar. Fakat bazı durumlar söz konusu olur. Bu durum bizleri son derece rahatsız etmektedir. Kombi kullanıcıları olarak siz değerli tüketicilerimizi düşünerek bu sayfayı oluşturmuş bulunmaktayız. Demirdöküm kombi basıncı azalması ile ilgili bilgileri sizlere sunacağız.

Demirdöküm kombi barı neden azalır merak ediyorsanız sayfamızı inceleyin. Demirdöküm Kombi kullanıcıları olarak bizler biliriz ki her kombinin bir su basıncı bulunur. Ve bu su basıncının olması gereken basınç değeri her zaman için 1.5’tir. Kombinizin su basıncı 1’in altına düştüğü zaman kaloriferlerinizden yararlanamayacağınız gibi sıcak sudan da faydalanamazsınız. Bu durumda yapmanız gereken şey kombiye su basmaktır. Kombi hakkında yeterli bilgiye sahip olamayan kombi kullanıcılar bizleri aradıkları zaman kombiye nasıl su basılır? Diye sormaktadırlar. Kombiye su basma işlemi oldukça kolay bir işlemdir ve servis müdahalesi gerektirmez. Kombiye su basarken kombinin altında bulunan doldurma musluğunu kullanmamız gerekir. Doldurma musluğu kombinin altı kısmında sağ tarafında yer almaktadır. Renkleri her zaman marka modele göre değişiklik gösterir. Gri, siyah ya da mavi olabilir. Fakat şunu da belirtmek isteriz ki sürekli basınç düşmesi sorununu yaşıyorsanız kaloriferlerinizden ya da kombi altında bulunan tesisat vanalarından su geliyorsa o zaman işinde uzman bir tesisatçıyla iletişime geçmeniz gerekecektir. Bu durum tamamen dairenizde bulunan tesisatla ilgili bir durumdur. Kaloriferlerinizde sorun olmayıp yine de kombi barı azalıyorsa bu durumda sizlerin yapabileceği bir işlem kalmamış demektir. Kombinizin basıncı haftada bir ya da ayda bir düşüyorsa bu normal bir durum olarak nitelendirilir. Fakat her gün düşen kombi basıncına normal bir durum demek doğru olmaz. Bu durumda servis çağırmanız gerekmektedir. Kombi içerisinde bulunan birçok parçayla çalışır. Bu nedenle bazı parçalarda sorun meydana gelmiş diyebiliriz. Dilerseniz arızalı parçalar hangileri olabilir bu parçalar hakkında sizlere kısaca bilgiler verelim: Genleşme tankının havası bitmiş ya da azalmış ise bu durum sürekli kombi basıncını düşürmeye neden olmaktadır. Aynı zamanda genleşme tankını ayıran contanın delinmesi de kombinizin su eksiltmesine sebebiyet vermektedir. Bu gibi parçalar kombinizin su eksiltmesine neden olur. Kullanıcı olarak bu durumda sizlerin yapabileceğiniz bir işlem kalmamaktadır. Sizler kombiye kesinlikle herhangi bir müdahalede bulunmadan kombi servisini arayarak servis talebinde bulunmalısınız.

Bizler kombi servisi olarak güler yüzlü, işlerini her daim önem ve titizlikle yapan teknisyenlerimiz ve çağrı merkezimiz ile her daim hizmetinizdeyiz. Sizlere verdiğimiz güven ve kaliteyle birlikte 21 yıldır güveninizi sarsmadan hizmetlerimize hız kesmeden devam etmekteyiz. Haftanın 7/24 saati bizlere ulaşım sağlayarak çağrı merkezimizi arayabilir esnek ödeme planımızdan yararlanarak detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder