11 Şubat 2016 Perşembe

Demirdöküm Nitromix F26 Arızası

Demirdöküm Nitromix f26 arızası; Nitromix kombiler Demirdöküm markasına ait en yeni kombilerdendir. Yeni kombi olduğu için arızalanma olasılığı her zaman düşük gibi düşünülse de yine de elektronik bir cihaz olduğundan ne zaman hangi sebeple arıza çıkaracağı bilinemez. Bu anlamda kullanıcı olarak her zaman için Nitromix kombi sorunları ile karşılaşacağımızı bilmemiz gerekir. Bazen yapılan bakımlar da bir işe yaramaz ya da Nitromix kombinin arıza yapmasını engellemez. Arıza durumlarının birçok sebebi olabilir. Fakat arızanın kaynağını bulmak önemlidir. Bizler de sizlere bloğumuzda açtığımız bu sayfada Nitromix kombide f26 sorunu ile alakalı bilgiler aktaracağız.

Nitromix kombide f26 hatası ile karşı karşıya kaldığınız zaman kullanıcı olarak hiçbir şey yapamazsınız. Çünkü yapabileceğiniz bir uygulama bulunmamaktadır. Sizlere dilerseniz Demirdöküm Nitromix f26 arızası ile alakalı bilgileri sunalım… Bu sorunu yaşama sebebinizi merak mı ediyorsunuz? İşte yanıtı: Nitromix kombide f26 hatası alıyorsanız bu gaz valfinde sorun olduğu anlamına gelmektedir. Yani sebep neden kaynaklıdır bunu sizler bilemezsiniz. Kombide bulunan parçaların arızalanmasının birden çok sebebi bulunmaktadır. Oluşan arızalar küçük ya da büyük sebep olarak ayırt edilemez. Her zaman için her bir sorun sizlerin Nitromix kombiden verim alamamanıza neden olur. Bu sebeple de bu sorunu yaşama sebebinizi Demirdöküm Servisi’nden yardım alarak öğrenebilirsiniz. Nitromix kombide gaz valfi sorunu var ise yani ekranda f26 hatası var ise gaz valfi yerinden çıkmış da olabilir arızalanmış da olabilir. Bu duruma gereken müdahaleyi sizler değil çağırdığınız Demirdöküm Servisi’nin uzman ekibi sağlar. Sizleri de zaten oluşan sorunun sebebi hakkında ve çözüm konusunda bilgilendirir. Nitromix kombide bu sorun olduğunda öncelikle gaz valfine bakılır. Parça yerinden çıkmış ise yerine takılır ve sorun çözümlenir. Parça yerinden çıkmamış ise arızalı olabilme ihtimaline karşı sökülerek yenisi ile değiştirilir.


Demirdöküm Nitromix kombide gaz valfinin tamiri yapılamaz. Direk sıfırı ile değişimi gerekmektedir. Parça 1 yıl Demirdöküm Servisi tarafından garanti altına alınır. Ve aynı sorun bir kez daha yaşanıldığında işlem garantiden yapılır. Demirdöküm Nitromix f26 arızası konusunda sizleri sayfamızda yer alan bilgiler doğrultusunda bilinçlendirdik. Demirdöküm Servisi ile görüşürseniz kısa sürede bu anlamdaki yardımları da alabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Merhaba benim kombimpetek ısıtmaya aldığım zaman biraz çalıştı mı 17 18 şubatına çıkıyor ve kapanıyor f 26 arısı veriyor neden acaba

    YanıtlaSil