1 Haziran 2017 Perşembe

Kalisto F5 Hata Kodu

Dermirdöküm Kalisto model kombi kullanan tüketicilerimiz için hazırladığımız bu makalemizde hepinizin karşısına çıkan ve sebebi merak edilen bir arıza koduna yer vereceğiz. Arıza kodu F5 dir. Kalisto F5 Hata Kodu nedir diye merak eden ve bu konuda bilgi almak isteyen tüm tüketicilerimiz makalemizi inceleyebilir. Makalemizde bu sorunun sebeplerini ve nasıl çözümleneceği konusundaki tüm bilgileri sunuyor olacağız. Bu arıza durumunun neden yaşanıldığını merak edenler de olur ise yalnızca bilgi amacı ile yazımızı okuyabilir.

Kalisto F5 Hata Kodu Nedir?
  • Atık gaz sistem sorunudur.

Kalisto F5 Hata Kodu Nasıl Çözümlenir?

Öncelikle belirtmek isteriz ki bu arıza durumunda yapabileceğiniz tek işlem resetleme işlemidir. Resetleme işlemi sonrasında sorunda düzelme olmazsa eğer başka bir müdahalede bulunmadan servisi aramalısınız.
Kalisto model kombilerde F5 hata koduna yapılacak müdahale cihazın çeşidine göre değişmektedir. Sizlere Kalisto bacalı ve hermetik kombilerde arızalı olabilme ihtimali bulunan parçalar hakkındaki bilgileri de hemen sunalım…

Kalisto Bacalı Kombide F5 Arızasının Çözümü:

Demirdöküm Bacalı Kalisto model kombilerde F5 arıza kodu ile karşılaşıldığında hava akışı sağlanamıyor yani atık gaz sisteminde sorun var demektir. Bacalı kombiler hava akışını baca yardımı ile sağladığı için bu arıza durumunda baca tıkalı olabilir, baca çekmiyor olabilir veya baca sensörü arızalı olabilir. Net tespit için yardımları mutlaka uzman Demirdöküm Servisi’nden almalısınız.
►►► Kalisto model kombinizde F5 arıza kodu ile karşılaştınız ve Başiskele ilçesinde ikamet etmekte iseniz Başiskele Demirdöküm Servisi’ni arayabilir, yardımları alabilirsiniz.

Kalisto Hermetik Kombide F5 Arızasının Çözümü:

Demirdöküm Hermetik Kalisto model komilerde F5 arıza kodu ile karşılaşıldığında hava akışı sağlanmıyor demektir. Bu atık gaz sisteminde bir problem olduğu anlamına gelir. Hermetik kombiler hava akışını baca ile değil fan ile sağlamaktadır. Bu sebeple de bu arıza durumunda; fan, prosestat ya da elektronik kart arızalı olabilir, baca yerinden çıkmış olabilir. Net tespit ve çözüm için tabi ki servis ekiplerinin sorunu yerinde görmesi ve müdahale etmesi gerekmektedir.

Kalisto F5 Hata Kodu ve çözümü konusunda sunabileceğimiz bilgiler bu şekildedir. Arıza durumunun çözümlenmesi adına cihaza müdahalede bulunmadan direk servisi aramanızı tavsiye ederiz. Uzman yardımı alırsanız sorununuz can ve mal güvenliğiniz tehlikeye atılmadan çözümlenmiş olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder